Tarieven & Betalen

Tarieven  

Kinderopvang De Groei en Bloei rekent geen inschrijfgeld en geen kosten aan de wen periode. Wen periode van een kdv kind is 3 halve dagen en voor bso kind is het 1 dag. Alleen tijdens de wen periode van een kdv kind die luiers draagt, vragen wij de ouders/ verzorgers om zelf hiervan de voorraad mee te nemen.

Opvang KDV:

Van 0 jaar tot 4 jaar

Per dagdeel: van 07.00 uur tot 13.00 uur of van 13.00 uur tot 19.00 uur is € 6.09 per uur

Flexibel opvang is (per kwartier afgerond) € 6.49 per uur

Opvang BSO:

Voor- / tussen- / na- schoolse opvang is (incl studiedag en vakantieperiode       € 5.99 per uur

Flexibel opvang is    (per kwartier afgerond)     € 6.49 per uur

Flexibel opvang = Opvang gewenst buiten het contract.

 Bij inschrijving van het kind geven de ouders/verzorgers hun wensen aan betreft het soort opvang en de opvang momenten. Deze worden vervolgens vastgelegd in een contract met de vaste dagen, uren en kosten overzicht van per maand. De tarieven kunnen tijdens de looptijd wijzigen, want ook wij zijn afhankelijk van de inflatie uitgaven. Deze wijziging wordt aan de ouders/verzorgers, 2 weken ervoor doorgegeven d.m.v. email en per post. Ook zal dit dan leesbaar zijn bij de entree van ons pand en op ons website.

Kinderopvangtoeslag

U kunt in meeste gevallen kinderopvangtoeslag krijgen. Dit is een bijdrage in de kosten van kinderopvang. Voor meer informatie hierover kunt u op de website van de Belastingdienst terecht. Ook kunt u een aanvraag bij hen indienen en een juiste berekening maken via:

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/kinderopvangtoeslag/

* Prijzen zijn incl. eten,drinken en luiers. Excl. baby poedervoeding en opvolgmelk wegens allergieën en voorkeur wensen van ouder/verzorgers.